понеділок, 25 лютого 2013 р.

Орієнтування на лижах

Спортивне орієнтування на лижах сезону 2012-2013р.р. підійшов до завершення. Першими змаганнями цієї зими були в грудні у м.Кролевці.

Результати
День 1
День 2

Наступними змаганнями були ЧУ у м.Чернігові. Дистанції пролягали навколо біатлонної бази. На мою думку два Чемпіонати України були проведені на високому рівні. Нові карти, цікаві дистанції та хороша погода - все це в підсумку дали незабутні враження про змагання.

Результати:
День 1
День 2
День 3
По відбіркових стартах я потрапив в національну збірну України зі спортивного орієнтування на лижах, але на превеликий жаль наша ФСОУ не надає жодного фінансування спортсменам, щоб надати їм можливість представляти нашу державу на Чемпіонаті Світу в Казахстані.

P.S. Хочу особисто  подякувати ФСОУ за надану можливість слідкувати за подіями Чемпіонату Світу зі спортивного орієнтування на лижах, що проходитиме в період з 5 по 10 березня у м. Ріддер (Казахстан) в дома, сидячи на кріслі за компютером. За те, що ВОНА береже сили наших "зимових" орієнтувальників, і не дає змоги виступати їм на світовому рівні.  

Немає коментарів:

Дописати коментар