неділю, 11 серпня 2013 р.

Тренування у Карпатах (Боржава)

Вирішив на вихідних пробігтися по одному з найкрасивішому карпатському хребті Боржава. Вибіг з с.Воловець в сторону с.Подобовця. Перша частина дистанції в відстань близько 12км проходить по асфальту. Забігши в Подобовець, вирішив скупатися під водоспадом Шипіт.
На вихідних там дуже-дуже багато туристів. Скупавшись в холодній вододі, побіг на г.Гимба. Біг під гірськолижним витяком, який в цей день працював і витягував туристів на вершину. Більше половини дороги на вершину моя швидкість дорівнювала швидкості витягу (ну дуже повільно він працює, мабуть зимою там дуже холодно). Витяг приблизно їде 24-25хв на верх, я забіг за 28хв. ( і навіщо платити 35грн за цю послугу, можна і вибігати))). З кінця витяга до вершини г.Гимба потрібно ще бігти близько 20хв. Там я вперше сів і перекусив (канапка та 3 печенька). Саме з цієї вершини  паропланеристи  злітають і кружляють навколо Боржави.
 Звідти я попрямував на г.Великий Верх. Туристів в цей день було дуже багато як на підніжжі Боржави, так і на її вершинах.
 З г. Великий Верх побіг на г.Плай до метеостанції. Від неї, повз "сироварню" спустився назад до с.Воловець, де я ще мав 2год. до електрички.














Воловець-вод.Шипіт-1год32хв
Вод.Шипіт-верхня станція витягу- 32хв
Верхня станція витягу-г.Гимба-20хв
г.Гимба-г.Великий Верх-21хв
г.Великий Верх-"сироварня"-30хв
"Сироварня"-с.Воловець-39хв
Загалом: 35км-4год5хв, 1000м набору висоти  (7хв/км)

2 коментарі:

  1. Що Ви можете мені розповісти про цей готель в Буковелі? http://slovyanka.com/ Ви раніше бували там? Я хочу знайти про нього відгуки. Мені сподобався сайт, а також я вже зараз планую поїздку до карпат. Хочу зібрати більше інформації.

    ВідповістиВидалити