вівторок, 8 червня 2010 р.

V юнацькі спортивні ігри Львівської області та особистий чемпіонат Львівської області з спортивного орієнтування 2010 р.

Була   коротка дистанція- 3.9км , 150м. набору.
Карта лантшафтного парку "Знесіння" останній раз коректувалася у 2005р.
Місяць назад я бігав по цій місцевості на аматорських змаганнях з орієнтування, тому уявляв що мене чекатиме на цих змаганнях.Я знав, що парк сильно заріс, але незнав, що настільки.


 На 2 КП перебігаючи яр, я потрапив в страшенне болото, і "зеленку", тому мені прийшлось це оббігти.Вибігаючи з 5 КП, я сподівався, що потраплю в прохід між приватними територіями, і коли я вибіг на дорогу я задав собі питання "хто вкрав забор???" На 7КП я біг попід сад, але насправді там давно вже нема ніякого саду-це все заросло страшними кущами, і стежок було так багато,як зимою тваринячих слідів)))))
На 9 КП я вирішив побігти через сад-кущі тому,що там була протоптана широка стежка.Я побіг по ній, і вперся в якийсь будинок, який не нанесений на карті.
14 КП було найцікавішим.Пункт повинен був стояти у чистому лісі в мікроямці. Насправді там чистим лісом навіть не пахло,зарості були такі, що на землю ледь потрапляв промінь сонця.
Результати змагань

2 коментарі: